Информация за доставка

Начини на плащане:

Цената на поръчаната стока от онлайн магазина може да бъде заплатена чрез:
Наложен платеж
Банков превод
Чрез https://www.paypal.com/bg

При доставка с плащане чрез „Наложен платеж“, Купувачът получава от Куриер фактура/касова бележка, в която е посочена цялата дължима сума. Купувачът предава на Куриера цялата дължима сума.
При доставка с плащане чрез „Банков превод“, Купувачът заплаща цялата дължима сума, като таксите за превод на банката са споделени.
При доставка с плащане чрез „www.paypal.com“, Купувачът се съгласява с условията на PayPal, като заплаща цялата сума от поръчката, както и таксите за превод.

Доставка:

Фирма „Мегакомп 2018“ ЕООД извършва доставки на стоки единствено и само на територията на Република България.
Доставката включва, поръчаната от клиента стока, фактура и гаранционна карта.

След колко време ще си получа стоката?

Доставката, на всички стоки се извършва в рамките от 1-3 работни дни за всички по-големи градове, както и всички останали населени места на територията на страната, като срока за доставката за тях зависи от местоположението на клиента.

Доставката за поръчки над 100 лв. e безплатна за гр. Пловдив!

Доставката за поръчки над 200 лв. e безплатна за цялата страна!

Доставката на поръчки под минимума за безплатна доставка е фиксирана на 5лв.

Посочените условия важат за транспортни услуги, доставяни с куриер на MegaComp.bg
Клиентът има право да използва транспорт по свой избор за собствена сметка и отговорност!
Доставките се извършват чрез куриерски фирми Econt и Speedy.
Доставката може да бъде извършена, както на адрес посочен от клиента, така и до офис на куриерската фирма - до поискване, при което лицето се задължава да присъства лично при получаване на стоката. Когато доставката на стоката е до адрес, клиента заплаща стойността на транспорта на куриерската фирма.
Клиента се задължава, при извършване на поръчката, да предостави необходимата информация за доставка, а именно : Лице за контакт, телефон за връзка, e-mail адрес, адрес за доставка.

Фирма „Мегакомп 2018“ ЕООД си запазва правото да отказва поръчки направени от клиента, без да поема допълнителни ангажименти към лицето направило поръчката.

Връщане на стоки:

Чл. 55. (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) (1) Когато потребителят упражни правото си на отказ от договора от разстояние или от договора извън търговския обект и когато търговецът не е предложил да прибере стоките сам, потребителят трябва да изпрати или предаде стоките обратно на търговеца или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на търговеца за решението си да се откаже от договора по чл. 52. Крайният срок се смята за спазен, ако потребителят изпрати или предаде стоките обратно на търговеца преди изтичането на 14-дневния срок.